Foto: Shutterstock
Neapšaubāmi, seksam ir būtiska nozīme attiecībās, taču daudzas no mums pavada kompleksi, esot gultā ar vīrieti. Tas, kas sievietei šķiet svarīgi un no kā viņa kautrējas, vīrieti bieži vien nemaz neuztrauc, līdz ar to tu par velti uztraucies. Izrādās, vīriešiem ir lietas, kas seksa laikā nav svarīgas.

Varam saderēt, ka daudzi puiši ir gatavi iziet ielās ar plakātiem "Mīļā, tu esi pārāk aizdomīga! Pietiek ciest sīkumu dēļ!". Katrā gadījumā vismaz viens no mūsu darbiniekiem apsēdās un vienā elpas vilcienā izdvesa, cik daudzām sievietēm rodas kompleksi ne no kā, un visiem būs patīkami un vienkārši dzīvot, ja tu pārtrauksi uztraukties par sekojošo, raksta "Domašņij Očag" ("Домашний Очаг").

Cik skaļi vai klusi tu uzvedies gultā. Protams, ja tu saņemsi viņu aiz matiem un iekliegsi ausī tā, ka viņam pārplīsīs bungādiņas, viņš "paldies" tev nepateiks. Atriebties kaimiņiem par rīta performanci arī laikam nevajadzētu. Un otrādi – ja kāds tev grib iebakstīt ar nūju, lai pārliecinātos, ka esi vēl dzīva – tas ir par daudz. Viss, kas ir dabīgs – nav nejauks. Nevajag sev pārmest par dabīgām kaislības izpausmēm.

Vai tavs intīmais aromāts atgādina liliju dobi. Drīzāk tas piesaistīs bites, nevis vīriešus. Vagīnai ir jāsmaržo pēc vagīnas, nevis pēc ziediem. Ja tu rūpējies par higiēnu, vairumam puišu patiks, kā tev "tur" smaržo, un viņi mierīgi pret to attieksies.

Kā izskatās tavas krūtis seksa laikā. Velns parāvis, mēs gūstam baudu vai pozējam? Muļķīgi ir atteikties no ērtām un patīkamām pozām tādēļ, ka tevi mulsina krūšu neizdevīgais rakurss. Galu galā – ja tev tas ir tik svarīgi, tad pieturi tās ar rokām, izveidojot kaut ko līdzīgu "krūšturim no pirkstiem". Viss izskatīsies tā, it kā tu gribētu paspēlēties ar savām "meitenēm", un tas ir diezgan pavedinošs skats.

"Kur vajag – ir gludi, kur vajag – spalvas…" Tici, ka nebūt ne visi puiši sāks piesieties un ar lineālu un collmēru mērīt, cik gari matiņi tev ir atauguši pēc pēdējās depilācijas. Vairums vienkārši nav sajūsmā no perspektīvas saēsties intīmās zonas matus, tāpēc viss ir labi, ja atrodas normas robežās.

Cik tu "tur" esi vai neesi mitra. Tā ir labojama lieta.

Foto: Shutterstock

Kādas skaņas izdala slēptākās vietas iekļūšanas laikā. Jā, visas tās čāpstināšanas, čaukstēšanas un paukšķināšanas skaņas periodiski gadās, taču tas nav iemesls apstāties, ripot laukā no gultas, lauzīt rokas un iesaukties: "Ak, Dievs, cik tas ir briesmīgi!" Nē, tas ir pilnīgi dabiski: vienkārši gaiss noteiktās pozās vagīnā sakrājas, bet pēc tam strauji no tās izkļūst pie noteiktām kustībām. Tā ir tikai fizika, saulīt.

Padomā tikai: izrādās, arī princesei ir anālā atvere. Visiem ir anālā atvere. Pat jūras zvaigznei ir anālā atvere, kaut arī viņai vispār nekā nav. Tāpēc pietiek "cepties" par to.

"Ai, man laikam matu adata no matiem izkritusi". Hei, putniņ, mēs ar tevi te vispār esam aizņemti ar seksu. Tu tiešām domā, ka es tagad spēju novērtēt tavu frizūru?

Visu svēto vārdā, nekautrējies ļaut saprast, ko tu vēlies. Neviens nav pret to, lai izdzirdētu "mīļais, mazliet lēnāk" vai "ātrāk, jā – lūk, šeit". Protams, tas nedrīkst pārtapt par "tu ko, esi duraks? Es taču teicu – pa kreisi!".

Dīvaina sejas izteiksme seksa laikā. Varbūt tavam partnerim tā šķiet superseksuāla, nevis dīvaina. Jebkurā gadījumā, viņš diez vai to ievēros: viņš ir pārāk aizņemts, veidojot pats savu dīvaino seksa grimasi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!